Wij zijn op 21 en 22 mei gesloten
NVM Makelaar Ede - Bolthof van den Top
Twitter Facebook
Advieskeuze.nl SCORE 10,0

Ede in beeld

Wonen en recreƫren in Ede

Het op de Veluwe gelegen Ede is een heerlijke gemeente om in te wonen. Tegen een achtergrond waarin een dorps gevoel en een rijke natuur prachtig samengaan, biedt Ede alle voorzieningen die van een moderne stad kunnen worden verwacht. Met meer dan 115.000 inwoners is het een van de grootste gemeenten in Nederland en omvat ook de dorpen Deelen, Ederveen, Bennekom, De Klomp, Lunteren, Otterlo, Wekerom en een deel van Hoenderloo.

Centraal gelegen

Ede heeft een centrale ligging ten opzichte van Wageningen, Veenendaal, steden in de provincie Utrecht en is vanaf de A30 en A12 goed te bereiken. Met twee treinstations - Ede Centrum en Ede Wageningen - beschikt het ook over prima openbaar vervoer. Het centrum van Ede biedt gezellige winkelstraten en uitstekende gelegenheden om uit eten of naar de film, theater of een concert te gaan.

Volop cultuur en natuur

Bekende bezienswaardigheden zijn onder andere het Historisch Museum Ede, het Museonder en het Kröller-Müller Museum in Otterlo. Op steenworp afstand van de stad ligt ook kasteel en landgoed Hoekelum. Geniet verder van de fijne recreatiemogelijkheden met meerdere wellness- en zwembaden, een klimbos en alle mogelijkheden om heerlijk te fietsen en wandelen over de Veluwe, de Ginkelse Heide en het prachtige landschap van De Goudsberg.

Wonen in Ede 

Wilt u ook graag genieten van alles wat Ede te bieden heeft? Bolthof van den Top helpt graag al uw woonwensen te realiseren. Als gecertificeerd NVM verkoop- en aankoopmakelaar kunnen we u deskundig begeleiden bij de aankoop van een bestaande woning of een nieuwbouwwoning in deze prachtige gemeente. Ontdek direct ons woningaanbod of neem contact op voor onze services.