Wij zijn op 21 en 22 mei gesloten
NVM Makelaar Ede - Bolthof van den Top
Twitter Facebook
Advieskeuze.nl SCORE 10,0

De onafhankelijke hypotheekadviseur van Ede

Persoonlijk hypotheekadvies van onze onafhankelijke en erkende hypotheekadviseurs

Wilt u weten welke hypotheek voor u het voordeligst is?

Wij kunnen u hierbij helpen. Samen met u gaan wij op zoek naar een hypotheek die het beste past bij uw persoonlijke financiële situatie en uw wensen. 

Bij het bepalen van de meest geschikte hypotheekvorm voor uw situatie zijn verschillende criteria van belang. Daarvan is de rente er slechts één. Overigens schenken de meeste mensen hier de meeste aandacht aan. Door de fiscale aftrekbaarheid van de hypotheekrente is het echter maar de vraag of een hoge of lage rente voor u de doorslag zou moeten geven bij het maken van uw keuze voor een hypotheek.

Welke hypotheek past bij u?

Bij het aangaan of het oversluiten van een hypotheek wilt u niet voor onaangename verrassingen komen te staan. De keuzes die u hierbij dient te maken kunnen overweldigend zijn. Onze ervaren hypotheekadviseurs kunnen u helpen bij het maken van deze keuzes. Samen met één van onze onafhankelijke erkende hypotheekadviseurs gaat u op zoek naar de hypotheek die het beste bij u past. Tijdens een gesprek zal er een inventarisatie plaatsvinden van uw persoonlijke financiële situatie, uw mogelijkheden en wensen.  Vervolgens zal onze hypotheekadviseur hiermee aan de slag gaan door een analyse uit te voeren om vervolgens de mogelijkheden die aansluiten bij uw persoonlijke situatie en uw wensen in kaart te brengen. Onze hypotheekadviseur zal u uitleg geven over deze mogelijkheden om u vervolgens een concreet advies te geven welke hypotheek het beste bij u past. 

Onafhankelijk hypotheekadvies

Omdat wij samenwerken met verschillende maatschappijen kunnen we samen met u de beste keuze maken. Vul het hiernaast getoonde formulier in en maak een afspraak met onze hypotheekexperts voor advies op maat.

Nazorg bij uw hypotheek

Ook nadat u uw hypotheek heeft afgesloten kunt u met al uw vragen bij ons terecht. Indien uw persoonlijke situatie verandert, door bijvoorbeeld een verhuizing of gezinsuitbreiding, kan het zijn dat een en ander aangepast dient te worden. Wij zullen u hierbij helpen.

Hypotheekvormen

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende mogelijke hypotheekvormen met een beschrijving van hun constructie en de voor- en nadelen daarvan. Onderstaande vormen zijn slechts een greep uit de diverse mogelijkheden die er zijn.

Meestal wordt er een combinatie gemaakt op basis van persoonlijke omstandigheden omdat in elke situatie maatwerk is vereist. Hierdoor is het dus zo belangrijk om uw hypotheekvorm te bespreken met een financieel planner zodat de woningfinancieringsconstructie altijd in uw financiële plannen past en blijft passen.

Beste onafhankelijke hypotheekadviseur

Vanuit beoordelingen en ervaringen via de Consumentenbond bewijst Bolthof van den Top in Ede zich wederom als beste onafhankelijke hypotheekadviseur.

Klik hier om onze reviews te bekijken

 

Kunnen wij u helpen?