Wij zijn op 31 december en 1 januari gesloten
NVM Makelaar Ede - Bolthof van den Top
Twitter Facebook
Advieskeuze.nl SCORE 9,8

De fullservice makelaar uit Ede

Verkoop Woning; Meer dan een bord in de tuin

Stel: u bent toe aan een nieuw huis. Dat betekent dat u uw huidige woning wilt verkopen. Het verkopen van een huis is meer dan een bord in de tuin. Het vereist deskundige hulp op maat, waardoor u feilloos door het verkooptraject gaat, met een optimaal resultaat.

Opname

Bolthof van den Top heeft de kwaliteiten in huis om dit optimale resultaat te bereiken.
Bij de opname van uw woning letten wij op de onderhoudssituatie, de positieve aspecten van uw woning en de omgeving. Daarnaast houden wij rekening met de marktsituatie en de prijzen van soortgelijke woningen bij u in de buurt. Samen komen wij tot een realistische vraagprijs: niet te hoog en niet te laag. Alle gegevens, welke u in het kader van de informatieplicht aan een koper moet vermelden, worden door ons verzameld.

Presentatie

Vervolgens gaan wij actief aan de slag om uw woning, op een uitgebreide en exclusieve wijze, bij potentiële kopers onder de aandacht te brengen. Wij hebben hiervoor diverse middelen: het registeren in het uitwisselingssysteem NVM-Net, het plaatsen van een fotoreportage in onze etalage, een fraaie en uitgebreide presentatie van uw woning maken, vermelding op facebook, twitter, youtube, marktplaats en als u dat wenst een te koopbord.

Bezichtigingen / Onderhandelingen

Wij leiden de kopers door uw woning en nodigen ze uit een bod te doen op uw huis. In het onderhandelingstraject wat hierop volgt, zetten wij ons in voor een maximaal resultaat met alleen uw belangen voor ogen.

Afwikkeling van de verkoop van uw woning

Wanneer de onderhandelingen met succes zijn afgerond, leggen wij de overeenkomst voor u vast in een koopakte. De verdere afwikkeling van de verkoop wordt door ons begeleid tot na de notariële overdracht.

Onze dienstverlening neemt u veel werk en zorg uit handen, en geeft u veel zekerheid en gemak bij het verkopen van uw huis.

Gecertificeerde makelaars

Gecertificeerde NVM-makelaars staan ingeschreven in het register van Vastgoedcert. De ingeschreven taxateurs en makelaars voldoen aan de kwaliteitseisen van financiers zoals banken en verzekeringsmaatschappijen. 

Bij Bolthof van den Top Makelaardij bent u er van verzekerd dat een makelaar zijn of haar vakkennis bijhoudt, de gedragsregels respecteert, de richtlijnen naleeft, aandacht heeft voor zijn klanten en open staat voor vragen en feedback.

 

Kunnen wij u helpen?