Wij zijn op 21 en 22 mei gesloten
NVM Makelaar Ede - Bolthof van den Top
Twitter Facebook
Advieskeuze.nl SCORE 10,0

De fullservice makelaar uit Ede

Verkoop Woning; Meer dan een bord in de tuin

Stel: u bent toe aan een nieuw huis en wilt uw huidige woning verkopen. Dat is meer dan een bord in de tuin. Met Bolthof van den Top schakelt u alle kwaliteiten in voor maatwerk verkoopbegeleiding en een succesvolle verkoop.

Woningopname

Bij de opname van uw woning letten wij op de onderhoudssituatie, de positieve aspecten van het huis en dat van de omgeving. We houden rekening met de huidige markt en prijsontwikkeling van soortgelijke woningen in de buurt. Samen komen wij tot een realistische vraagprijs: niet te hoog en niet te laag. Verder verzamelen we alle gegevens die u in het kader van de informatieplicht aan kopers moet vermelden.

Presentatie

Daarna gaan wij actief aan de slag om de woning op een uitgebreide, exclusieve wijze bij potentiële kopers onder de aandacht te brengen. We registreren het in het uitwisselingssysteem NVM-Net, plaatsen een fotoreportage in onze etalage, maken een uitgebreide folderpresentatie, zetten de woning op FacebookTwitter, Youtube, en kunnen als u dat wenst een ‘te koop’-bord plaatsen.

Onderhandeling & afwikkeling

Wij verzorgen alle rondleidingen door uw huis en zetten tijdens onderhandelingstrajecten in op een maximaal resultaat. Daarbij stellen we uw belangen voorop. Is de verkoop succesvol verlopen? Dan leggen wij de overeenkomst voor u vast in een koopakte en begeleiden we de verdere afwikkeling tot na de notariële overdracht. De dienstverlening van Bolthof van den Top neemt u veel werk en zorg uit handen, en geeft u naast gemak veel zekerheid bij het verkopen van uw huis.

Tevreden klanten geven ons een 10!


"Bolthof van den Top is een heel fijn bedrijf om mee samen te werken. We werden niet alleen zeer deskundig geholpen, alle zaken zijn ook snel afgehandeld. Ook houden ze je goed op de hoogte van alle lopende aanvragen. Uiteindelijk heeft deze makelaar in Ede ervoor gezorgd dat ons huis met een mooi bod is verkocht"


"De samenwerking met Bolthof van den Top Makelaardij en Hypotheken hebben we als prettig ervaren. Het is ook erg fijn dat ze goed op de hoogte zijn van de lokale woningmarkt. Verder hebben ze ons in de verkoop van onze woning zeer deskundig begeleid"


"Over de verkoop van ons huis ben ik erg tevreden. En voor een volgende zou ik ook zeker weer van hun diensten gebruik maken. Niet alleen zijn ze erg professioneel, het contact is ook goed en prettig omdat ze gedurende het hele verkooptraject met je meedenken."


"De verkoop van ons huis verliep zoals we met deze makelaar hadden afgesproken. Ze hebben bovendien onze hoge verwachtingen kunnen waarmaken. Ze bieden een brede kennis tegen een juiste prijsverhouding, zijn eerlijk en hanteren een open proces wat we het allerbelangrijkst vinden. Verder ontvingen we ook een goed advies omtrent onze hypotheek en verzekeringen."


"Met Bolthof van den Top makelaars uit Ede hadden we een uitermate prettige samenwerking. Ze waren professioneel en we hebben met elkaar goede ideeën kunnen uitwisselen. Ook waren ze goed bereikbaar als we vragen hadden. Daarom wordt deze makelaar door ons ten zeerste aanbevolen." 

Bekijk alle referenties

Gecertificeerde makelaars

Gecertificeerde NVM-makelaars staan ingeschreven in het register van Vastgoedcert. De ingeschreven taxateurs en makelaars voldoen aan de kwaliteitseisen van financiers zoals banken en verzekeringsmaatschappijen. 

Bij Bolthof van den Top Makelaardij bent u er van verzekerd dat een makelaar zijn of haar vakkennis bijhoudt, de gedragsregels respecteert, de richtlijnen naleeft, aandacht heeft voor zijn klanten en open staat voor vragen en feedback.

 

Kunnen wij u helpen?