Wij zijn op 21 en 22 mei gesloten
NVM Makelaar Ede - Bolthof van den Top
Twitter Facebook
Advieskeuze.nl SCORE 10,0

Makelaar Bolthof van den Top uit Ede

Voor de aankoop en verkoop van uw woning

Achtergrond aankoop en verkoop makelaar

 

Kunnen wij u helpen?

Het aan- of verkopen van een huis is meer dan een bord in de tuin! Het vereist deskundige hulp op maat, waardoor u feilloos door het verkooptraject gaat, met een optimaal resultaat. Het is echter ook mogelijk dat u reeds een woning heeft gevonden, maar het onderhandelen graag aan de specialist overlaat.

Betrokken makerlaarskantoor regio Ede

Bolthof van den Top is een laagdrempelig makelaarskantoor dat net dat stapje Extra doet voor haar klanten! Wij zijn gespecialiseerd in aankoop, verkoop, verhuur en taxatie van woningen. Juist in het persoonlijke contact, onze betrokkenheid bij onze klanten en onze deskundige kennis van regio Ede maken wij het verschil.

Verschil aankoop- en verkoopmakelaar

Zowel bij het kopen als bij het verkopen van een huis zijn wij u graag van dienst. Beide niet alledaagse gebeurtenissen voor de meeste mensen.

Wilt u een woning kopen, dan gaan wij met u mee als aankoopmakelaar. Wij kijken naar de bouwkundige staat, helpen u met het uitbrengen van een bod en alle andere vragen die u tegenkomt bij het kopen van een huis.
Wilt u graag uw woning verkopen, dan treden wij op als verkoopmakelaar. Dit vereist deskundige hulp op maat, waardoor u feilloos door het verkooptraject gaat. Met een optimaal resultaat. 

Gecertificeerde makelaars

Gecertificeerde NVM-makelaars staan ingeschreven in het register van Vastgoedcert. De ingeschreven taxateurs en makelaars voldoen aan de kwaliteitseisen van financiers zoals banken en verzekeringsmaatschappijen. Bij Bolthof van den Top Makelaardij bent u er van verzekerd dat een makelaar zijn of haar vakkennis bijhoudt, de gedragsregels respecteert, de richtlijnen naleeft, aandacht heeft voor zijn klanten en open staat voor vragen en feedback.

Tevreden klanten geven ons een 10!


"Het contact met deze makelaar in Ede liep uitstekend. Parate kennis van de markt, goede opvolging van leads en het constant op de hoogte houden van het proces. Een betrouwbare organisatie met oog voor het doel!"


"Bolthof van den Top is een heel fijn bedrijf om mee samen te werken. We werden niet alleen zeer deskundig geholpen, alle zaken zijn ook snel afgehandeld. Ook houden ze je goed op de hoogte van alle lopende aanvragen. Uiteindelijk heeft deze makelaar in Ede ervoor gezorgd dat ons huis met een mooi bod is verkocht"


"Gewoon top! Ze hebben mij ook super goed geholpen met de aankoop van een nieuwe woning. Als ik weer op zoek ga naar een andere woning, zal ik hier zeker weer terug komen."


"De samenwerking met Bolthof van den Top Makelaardij en Hypotheken hebben we als prettig ervaren. Het is ook erg fijn dat ze goed op de hoogte zijn van de lokale woningmarkt. Verder hebben ze ons in de verkoop van onze woning zeer deskundig begeleid"


"Veel kennis van de lokale markt. Het verkoopproces werd soepel begeleid. Tijdens de verkoop van onze woning werden wij continue netjes geïnformeerd over voortgang en vervolgstappen."

Bekijk alle referenties