Wij zijn op 31 december en 1 januari gesloten
NVM Makelaar Ede - Bolthof van den Top
Twitter Facebook
Advieskeuze.nl SCORE 9,8

Makelaar Bolthof van den Top uit Ede

Voor de aankoop en verkoop van uw woning

Achtergrond aankoop en verkoop makelaar

 

Kunnen wij u helpen?

Het aan- of verkopen van een huis is meer dan een bord in de tuin! Het vereist deskundige hulp op maat, waardoor u feilloos door het verkooptraject gaat, met een optimaal resultaat. Het is echter ook mogelijk dat u reeds een woning heeft gevonden, maar het onderhandelen graag aan de specialist overlaat.

Betrokken makerlaarskantoor regio Ede

Bolthof van den Top is een laagdrempelig makelaarskantoor dat net dat stapje Extra doet voor haar klanten! Wij zijn gespecialiseerd in aankoop, verkoop, verhuur en taxatie van woningen. Juist in het persoonlijke contact, onze betrokkenheid bij onze klanten en onze deskundige kennis van regio Ede maken wij het verschil.

Verschil tussen aankoopmakelaar en verkoopmakelaar

Zowel bij het kopen als bij het verkopen van een huis zijn wij u graag van dienst. Beide niet alledaagse gebeurtenissen voor de meeste mensen.

Wilt u een woning kopen, dan gaan wij met u mee als aankoopmakelaar. Wij kijken naar de bouwkundige staat, helpen u met het uitbrengen van een bod en alle andere vragen die u tegenkomt bij het kopen van een huis.

Wilt u graag uw woning verkopen, dan treden wij op als verkoopmakelaar. Dit vereist deskundige hulp op maat, waardoor u feilloos door het verkooptraject gaat. Met een optimaal resultaat. 

Gecertificeerde makelaars

Gecertificeerde NVM-makelaars staan ingeschreven in het register van Vastgoedcert. De ingeschreven taxateurs en makelaars voldoen aan de kwaliteitseisen van financiers zoals banken en verzekeringsmaatschappijen. 

Bij Bolthof van den Top Makelaardij bent u er van verzekerd dat een makelaar zijn of haar vakkennis bijhoudt, de gedragsregels respecteert, de richtlijnen naleeft, aandacht heeft voor zijn klanten en open staat voor vragen en feedback.