Wij zijn op 21 en 22 mei gesloten
NVM Makelaar Ede - Bolthof van den Top
Twitter Facebook
Advieskeuze.nl SCORE 10,0

Taxatie woning

Betrouwbaar uw huis taxeren door de onafhankelijke woning taxateurs in de regio Ede

NWWI Taxaties

Bolthof van den Top werkt uitsluitend met erkende taxateurs

NWWI Taxaties worden uitgevoerd door onze gecertificeerde adviseurs en geven inzicht in de waarde van een woning. Bij de taxatie wordt het type, de grootte, de globale staat van onderhoud en de omgeving van de woning beoordeeld. Bolthof van den Top heeft ervaren taxateurs in dienst die een goed bouwkundig oordeel koppelen aan een grondige marktkennis.

De getaxeerde waarde is een goed uitgangspunt voor onderhandelingen rondom de (ver)koop van uw woning. Ook Hypotheekverstrekkers werken op basis van onze NWWI taxatierapporten.

 

Aanvragen taxatie woning

Vul het onderstaande formulier in, en laat uw woning taxeren door één van onze ervaren en onafhankelijke taxateurs.

Wat is de waarde van de woning?

Het is niet voor iedereen duidelijk wat nu eigenlijk het verschil is tussen waardebepaling, taxatie en keuring. Hieronder kort wat onder deze termen wordt verstaan en wat Bolthof van den Top op dit gebied voor u kan betekenen.

Waardebepaling

Hebt u plannen voor het verkopen van uw woning of het kopen van een nieuwe woning dan kan het prettig zijn de huidige waarde van uw koopwoning te weten. Bolthof van den Top kan in dat geval een waardebepaling voor u opstellen. Hierin staan de belangrijkste gegevens van uw woning. Van adres en type woning tot en met de actuele waarde. In tegenstelling tot een taxatierapport kunt u op basis van een waardebepaling geen leningen afsluiten.

Taxatie

Taxaties worden uitgevoerd door een gecertificeerd taxateur en geven inzicht in de waarde van een huis. Bij de taxatie wordt het type, de grootte, de globale staat van onderhoud en de omgeving van de woning beoordeeld. Bolthof van den Top heeft ervaren taxateurs in dienst die een goed bouwkundig oordeel koppelen aan een grondige marktkennis. De getaxeerde waarde is een goed uitgangspunt voor onderhandelingen rondom de (ver)koop van uw woning. Ook Hypotheekverstrekkers werken op basis van taxatierapporten.

Keuring

Een keuring gaat voornamelijk in op de staat van onderhoud van een woning en bepaalt geen waarde. Deze keuring wordt uitgevoerd door een extern bouwkundig bureau en geeft een beeld van de onderhoudskosten die op de korte en lange termijn verwacht mogen worden. Als koper hebt u toestemming nodig van de verkoper voor het verrichten van een keuring.