Wij zijn op 21 en 22 mei gesloten
NVM Makelaar Ede - Bolthof van den Top
Twitter Facebook
Advieskeuze.nl SCORE 10,0

Centrum van Ede

Het Marktplein

Het gezellige marktplein is onlangs geheel opgeknapt en gevormd rond de ideeën van Edenaren. Centraal ligt een speelse waterpartij met spuitfonteinen die in de zomer verkoeling bieden en ‘s avonds fraai zijn verlicht. Kinderen kunnen zich vermaken op de trampolines, schommels, glijbaan en andere speeltoestellen. Rondom is het heerlijk zitten bij de beschutte plekken met veel groen waarbij er kan worden geproefd van het gevarieerde aanbod van de lokale horeca, zoals de ijsjes van Bernardo’s; een waar begrip in Ede. 

Het Marktplein van Ede

Winkelcentrum

Voor wie graag gaat shoppen is De Grotestraat in Ede centrum een must. Er is een divers winkelaanbod en deze zone is alleen voor voetgangers toegankelijk. Mede door het onlangs in het leven geroepen gevelfonds worden winkelpuien komende tijd opgeknapt of in oude luister hersteld om de binnenstad nog aantrekkelijker te maken voor bewoners en bezoekers. 

De Oude Kerk

Ede in beeld

Kom ook wonen en recreëren in en rond Ede; een heerlijke stad met een landelijk gevoel, uitgebreide voorzieningen, de prachtige natuur van de Veluwe rondom en een rijke historie. We laten graag zien wat Ede nog meer te bieden heeft.

Meer over Ede in beeld