Wij zijn op 21 en 22 mei gesloten
NVM Makelaar Ede - Bolthof van den Top
Twitter Facebook
Advieskeuze.nl SCORE 9,9

Duurzaam wonen met zonnepanelen

Investeer in energiebesparende maatregelen en verhoog de waarde van je woning!

 

Kunnen wij u helpen?

Een energiezuinig huis werkt in uw voordeel: de energierekening wordt lager, er is meer wooncomfort en het is beter voor het milieu. Binnen de huizenmarkt wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Wist u dat woningen met zonnepanelen sneller worden verkocht dan woningen zonder? Door te investeren in energiebesparende maatregelen verhoog je bovendien de waarde van uw woning.

Hypothecaire lening voor plaatsing zonnepanelen is aftrekbaar

Vanwege de lagere energierekening, wooncomfort en milieuvriendelijkheid, plaatsen steeds meer mensen zonnepanelen op hun huis. Bij zes panelen kunt u al circa € 300,- per jaar besparen. Daarbij zijn zonnepanelen gunstig te financieren en mag u als particuliere gebruiker de BTW op de installatiekosten van de zonnepanelen in zijn geheel terugvorderen. Banken willen dit belonen door de mogelijkheid om de investering in zonnepanelen te financieren in een nieuwe hypotheek. Heeft u interesse in een energiezuinig huis, of een huis dat zelfs energie opwekt? Dan is een 'NulopdeMeter'-woning of een energieneutrale woning iets voor u. U heeft dus geen energiekosten meer en u kunt tot maximaal €25.000,- lenen bovenop uw maximale hypotheekbedrag wanneer u één van de twee soorten huizen koopt. Vraag een vrijblijvend hypotheekgesprek aan.

Ook zelf zonne-energie opwekken?

Maak kennis met Nieuwkerk Consultancy uit Ede. Nieuwkerk Consultancy adviseert, ontwerpt, levert en installeert systemen voor de opwekking en het gebruik van duurzame energie in woon- en werkomgeving. De zonnepanelen zijn duurzaam geproduceerd en worden vakkundig geinstalleerd. Ook heeft u op ieder moment inzicht in uw stroomproductie via de computer of app. Wordt u uw eigen groene energieproducent? Neem contact met ons op voor advies op maat.

Zonnepanelen via Nieuwkerk Consultancy

Nieuwkerk Consultancy
Corversbos 30
6718 HL Ede
Telefoonnummer: +31 (0)6-22138667
Website: www.nieuwkerkconsultancy.nl
E-mailadres: info@nieuwkerkconsultancy.nl