Wij zijn op 31 december en 1 januari gesloten
NVM Makelaar Ede - Bolthof van den Top
Twitter Facebook
Advieskeuze.nl SCORE 9,8

Woonevent nieuwe woningen Kazerneterrein in Ede groot succes

 

Kunnen wij u helpen?

Nieuwbouwproject Heidestad

De voormalige Kazerneterreinen Simon Stevin liggen op een uniek plekje in Ede. Vlakbij de Ginkelse Heide, de Edese en Sysseltse bossen en op slechts enkele minuten afstand van het station en het centrum. Voor de nieuwbouw op dit terrein is dan ook veel belangstelling. Er worden verschillende nieuwe wijken gerealiseerd en de eerste fase van de bouw is inmiddels van start gegaan. 

Succesvol woonevent 

Zaterdag 29 september 2018 organiseerde de Gemeente Ede een woonevent op Simon Stevin. Bedoeld om kopers alvast te laten kennismaken met hun nieuwe buren en andere belangstellenden een impressie te geven van het terrein. De middag werd goed bezocht en iedereen werd uitgebreid geïnformeerd over de ligging van de verschillende kavels en de verschillende typen woningen in ‘Heidestad’. 

Wonen in Heidestad

In het project Heidestad worden royale woningen gebouwd met een bijzondere, luxe uitstraling. Beschikbaar komen multifunctionele woningen van ca. 160 m2 - 215 m2, die opvallen door het Braziliaanse metselwerk en de grote gevelopeningen, grenzend aan de tuin. Hierdoor worden buiten en binnen op een mooie manier met elkaar verenigd. 

Binnenkort in de verkoop

Heidestad gaat binnenkort in de verkoop. Belangstellenden kunnen een uitgebreide impressie krijgen van de woningen via de website www.heidestad.com. Heeft u vragen of interesse in dit sfeervolle nieuwbouwproject in Ede? Neem contact op met Bolthof van den Top.