Wij zijn op 21 en 22 mei gesloten
NVM Makelaar Ede - Bolthof van den Top
Twitter Facebook
Advieskeuze.nl SCORE 9,9

Wederom hoge klanttevredenheidsscore van Nh1816 verzekerden in 2017!

 

Kunnen wij u helpen?

Net als vorig jaar heeft Bolthof van den Top weer een fantastisch resultaat behaald. In 2017 gaven consumenten het kantoor een gemiddeld cijfer van 9.1 voor schadeafhandelingen en een 9.4 voor nieuwe verzekeringen. Daarmee staat Bolthof van den Top in de top 10 van Nh1816 intermediair wat betreft klanttevredenheid. Een score om als team trots op te zijn! 

Onafhankelijk tevredenheidsonderzoek 

De hoge waardering van de klanten voor de diensten en services van het kantoor werd afgelopen jaar opgetekend door een onafhankelijk onderzoeksbureau dat in opdracht van Nh1816 verzekeringen jaarlijks alle aangesloten adviseurs onder de loep legt. Alle details van de beoordelingen zijn per adviseur op de website van Nh1816 na te lezen. De punten waar Bolthof van den Top ook zeer hoog op scoort zijn volgens de verzekerden de toegankelijkheid en persoonlijke service, met een gemiddelde van 9.7. 

Uitreiking award 

Ook dit jaar werd de nominatie bekroond met een award die door Cas Verhage, directeur van NH1816, persoonlijk aan de medewerkers werd uitgereikt. Inmiddels prijkt deze naast de award van 2016. Ook dit en komend jaar streven we ernaar om deze scores voor onze nieuwe en bestaande klanten vast te houden en waar het kan naar een nog hoger niveau te brengen. 

Verzekeringsadvies op maat

Verzekeringen zijn maatwerk. Daarom staat de klant bij onze adviseurs voorop. Bolthof van den Top biedt een breed assortiment verzekeringen en kan als tussenpersoon ook veel verzekeringen in een voordelig pakket aanbieden. Wilt u verzekeringsadvies op maat? De medewerkers van Bolthof van den Top voorzien u graag van gedegen advies over verzekeringen.