Wij zijn op 21 en 22 mei gesloten
NVM Makelaar Ede - Bolthof van den Top
Twitter Facebook
Advieskeuze.nl SCORE 9,9

Start inschrijving nieuwbouwproject Nieuwe Stijl in Kernhem

Schrijf je vanaf vrijdag 22 juni om 12:00 uur in voor de verkoop!

 

Kunnen wij u helpen?

Heeft u belangstelling in één van de rijwoningen van nieuwbouwproject de Nieuwe Stijl in Ede? Of gaat uw voorkeur uit naar een twee-onder-één-kap-woning? Op vrijdag 22 juni om 12:00 uur start de verkoop van de woningen. Gaat u naar de projectsite voor een definitieve inschrijving.  Alle beschikbare informatie omtrent de woningen vindt u hier ook. De inschrijving sluit op vrijdag 29 juni om 12.00 uur

Verkoopprocedure

Je kunt vanaf vrijdag 22 juni om 12:00 uur inschrijven voor de koop van een bouwnummer van jouw keuze. De inschrijving sluit een week later op vrijdag 29 juni om 12:00 uur. Begin juli worden de woningen toegewezen aan kandidaten. Indien er een bouwnummer voor je gereserveerd is wordt er een afspraak ingepland voor een verkoopgesprek. Tijdens dit verkoopgesprek ontvang je alle informatie over de woning en de omgeving. Indien je tot aankoop over wenst te gaan wordt er een vervolgafspraak gepland voor het tekenen van de koop -en aannemingsovereenkomst. Indien je als reserve kandidaat genoteerd staat voor een bouwnummer ontvang je een e-mail hierover. Soms vallen optanten af en kan er alsnog een woning gereserveerd worden voor je.

Verwachting start bouw

We verwachten in het 4e kwartaal van 2018 te starten met de bouw van de woningen. Heeft u vragen over de woningen, dan kunt u te allen tijde contact opnemen!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of interesse in dit sfeervolle nieuwbouwproject in Ede? Neem contact op met Bolthof van den Top.