Wij zijn op 21 en 22 mei gesloten
NVM Makelaar Ede - Bolthof van den Top
Twitter Facebook
Advieskeuze.nl SCORE 10,0

Overstapweken van de RegioBank

Open een Plus Betalen Rekening en ontvang € 50,00 cadeau!*

Stap nu over en ontvang € 50,00*

Stap nu over naar RegioBank. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank zorgen wij met de Overstapservice dat u gemakkelijk overstapt. Wij weten precies wat er moet gebeuren en helpen u hier ook bij. Samen hebben we uw betaalrekening bij RegioBank zo geregeld. U krijgt nu € 50,00 spaargeld* van ons cadeau op een spaarrekening van RegioBank. Kom snel langs of bel voor een afspraak.

*Bekijk de actievoorwaarden op regiobank.nl/actievoorwaarden.

De bank bij u in de buurt

Steeds meer bankvestigingen verdwijnen uit het straatbeeld. Toch willen de meeste mensen spontaan een bank in hun buurt binnen kunnen stappen om hun bankzaken te regelen. Gelukkig kan dat gewoon bij RegioBank. Of het nu gaat om betalen, sparen of hypotheken, wij nemen alle tijd voor u. Zowel voor een korte vraag als voor persoonlijk advies.

Klantgericht en klantvriendelijk

Wist u dat we dit jaar opnieuw zijn uitgeroepen tot meest klantgerichte bank? Bovendien zijn we hetzelfde jaar ook benoemd tot de klantvriendelijkste bank. Beiden omdat we ook in veel kleine dorpen en buurten een vestiging hebben. Voor ons de normaalste zaak van de wereld.

Direct uw bankzaken geregeld

Weten wat wij als Regiobank voor u kunnen betekenen? Loop dan eens langs bij ons kantoor of maak voor uitgebreider advies een afspraak bij Bolthof van den Top uit Ede, zelfstandig adviseur van RegioBank. Wilt u direct een betaalrekening bij de Regiobank openen? Dan kan dat ook. Wij beschikken over een snelle overstapservice, waarbij we alles met uw oude bank regelen.

 

Kunnen wij u helpen?