Wij zijn op 21 en 22 mei gesloten
NVM Makelaar Ede - Bolthof van den Top
Twitter Facebook
Advieskeuze.nl SCORE 9,9

Zilvervloot: Sparen voor een mooi startkapitaal!

Een spaarrekening waarin u tot het 18e jaar spaart

 

Kunnen wij u helpen?

Geef je je kind een vliegende start.

Wat gaan ze doen als ze “groot” zijn? Studeren, reizen of misschien hun eigen bedrijf beginnen? Met Zilvervloot sparen helpt u hen met dit mooie startkapitaal. Over de inleg ontvangt u een aantrekkelijke rente en bovendien is er een bonus bij de18e verjaardag. Een bonus die kan oplopen tot 10% bij 10 jaar sparen! Voor elk volledig spaarjaar krijgt u namelijk 1% bonus.

Meer over zilvervloot sparen

Een mooie beloning voor jaren trouw sparen!

JongWijs: Spelenderwijs leren is leuk!

Alles wat kinderen van jongs af aan leren, zorgt voor een goede basis voor later. Goed leren omgaan met geld betekent meer dan alleen sparen. Dit gaat ook over zelf geld verdienen, keuzes maken en geld zelfstandig uitgeven. Kinderen weten van nature niet hoe je dit goed doet en leren dit dan ook van u. Graag helpen wij u hierbij op weg met het product JongWijs.

Bij dit pakket stuurt de bank ieder jaar ter educatie goede tips, financiële weetjes en doe activiteiten die bij de leeftijd passen. Om zo stap voor stap steeds meer over geld te leren. Ook ontvangt u jaarlijks post over een financieel onderwerp, tot het 18e jaar.

Het JongWijs product bestaat uit een spaar en betaalrekening. Bij de betaalrekening is o.a. een pas, internet en mobielbankieren mogelijk. Daarnaast is de betaalrekening tot 27 jaar kosteloos. Stap voor stap leren omgaan met geld want jong geleerd is oud gedaan!

Meer over JongWijs

Open nu een Jeugd spaar en/of betaalrekening

Al met al mooie producten die wij u als financieel adviseur kunnen aanbieden. Meer weten? Loop dan eens langs bij ons kantoor of maak voor uitgebreider advies een afspraak bij Bolthof van den Top uit Ede, zelfstandig adviseur van RegioBank.