Wij zijn op 21 en 22 mei gesloten
NVM Makelaar Ede - Bolthof van den Top
Twitter Facebook
Advieskeuze.nl SCORE 9,9

Nieuwbouwproject - Vierhorst Ede

4 exclusieve herenhuizen vanaf € 435.000,- v.o.n.

WijkVierhorst
Vraagprijs€ 435,000 v.o.n.
Kamers4
Woonopp.150 m2
Perceelopp.295-427 m2
Inhoud600 m3

Locatie Vierhorst

Prijzen herenhuizen Vierhorst

Kavel Kavelgrootte Koopsom
1 420 m²  Verkocht
2 300 m²  Verkocht
3 300 m²  Verkocht
4 300 m²  Verkocht

Wilt u vrijstaand wonen, maar is zelf bouwen voor u geen optie, dan is dit een unieke kans! 

Royaal wonen in een groene omgeving

De 4 Vierhorst herenhuizen met garage is kleinschalige, exclusieve nieuwbouw binnen het plan Park Reehorst.  Elk herenhuis heeft een ruime woonkamer, een royale keuken met plek voor een gezellig kookeiland en/of sfeervolle bar. Er is standaard een aangebouwde brede garage voor uw auto en het bergen van spullen. 
Desgewenst kan de garage bij de woning worden aangetrokken voor een slaap-/badgelegenheid op de begane grond of voor prachtig brede living! Dat zegt al genoeg over het woonoppervlak. (zonder garage) 150m2! 

Indeling woningen

Boven zijn er in basis al 4 prima slaapkamers, een apart toilet en een royale en compleet ingerichte badkamer. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Op de tweede verdieping is er ruim de gelegenheid voor het creëren van nog 2 slaapkamers. 
En dat alles op kavels die niet onder doen voor de omliggende vrije kavels, t.w. minimaal 300m2. 

Nieuwbouw conform uw wensen

Door de kleinschaligheid wordt er per huis uitgebreid naar uw persoonlijke wensen gekeken. U heeft keuze uit drie kleuren buitengevel, u kunt naar achteren uitbouwen, kiezen voor een veranda in de achtertuin, etc. 
Een aantal opties hebben we uitgewerkt, maar het moet uw huis worden, dus alle gelegenheid om uw eigen wensen aan te geven. U kiest zelf en wij bieden aan! Hiermee maakt u uw huis nog persoonlijker en uniek. Vandaar dat wij Vierhorst ook geen nieuwbouwproject willen noemen. 

Centraal gelegen in Ede

Park Reehorst onderscheidt zich door de beleving van een bestaande wijk met daarin een variatie aan nieuwbouwwoningen. Het NS-station Ede-Wageningen is op loopafstand, net als het Horabos dat doorloopt in de Edese Hei waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Werkt u buiten de plaats, dan zijn de snelwegen binnen 5 minuten te bereiken. Centraler kunt u haast niet wonen. Een uniek onderdeel van Park Reehorst is het wandelpark dat als groene ader door de wijk loopt. Dit park is een ecozone voor vleermuizen, zorgt voor de juiste afwatering en is bovenal het rustgevende middelpunt.

Neem contact op met Bolthof van den Top

Heeft u vragen of interesse in dit sfeervolle nieuwbouwproject in Ede? Laat u informeren door de makelaars van Bolthof van den Top.

 

Kunnen wij u helpen?