Wij zijn op 31 december en 1 januari gesloten
NVM Makelaar Ede - Bolthof van den Top
Twitter Facebook
Advieskeuze.nl SCORE 9,8

Nieuwbouwproject Nieuwe Stijl in Ede

24 woningen in de nieuwbouwwijk Kernhem, fase 1

WijkKernhem
Vraagprijs€ 286,500 - € 452,000 v.o.n.
Kamers4
Woonopp.136-182 m2
Perceelopp.128-298 m2
 

Kunnen wij u helpen?

Verkoop gestart

Binnenkort komen er 41 nieuwe woningen bij in Kernhem. Met voor ieder wat wils. Er worden diverse typen woningen aangeboden zoals tussenwoningen, hoekwoningen en twee-onder-één-kap woningen. De woningen variëren in grootte van 120m² tot 160m² woonplezier en hebben een ruime tuin. Koopsom vanaf circa € 286.500,- v.o.n. tot € 452.000,- v.o.n. De verkoop van de eerste 24 woningen is gestart.

Wonen conform uw wensen

‘Hoe vaak in mijn leven koop ik nou een nieuwbouwwoning? Eén keer? Twee keer? Als ik dat dan doe, moet de woning aan al mijn woonwensen voldoen. Of het nu gaat om de architectuur, de inrichting of het wooncomfort.’ Het klinkt logisch, maar het is vaak niet vanzelfsprekend. Bij ons is dat anders. Wij hebben geluisterd naar de wensen van onze belangstellenden. Deze wensen hebben wij vertaald in het uiteindelijke product; Nieuwe Stijl. Dat maakt de woningen van VanWonen verrassend anders dan de rest.

Diverse voorzieningen

In Kernhem zijn diverse voorzieningen aanwezig. Zo heeft Winkelcentrum Parkweide al in 2015 haar deuren geopend. Daarnaast zijn er een medisch centrum, een kinderdagverblijf, drie basisscholen en een buitenschoolse opvang in de wijk. Alle primaire voorzieningen zijn binnen handbereik.

Ecozone

Opvallend aan nieuwbouwwijk Kernhem is dat de natuur volop de ruimte krijgt. Ongeveer een kwart van de totale oppervlakte zal uit natuurlijke landschapselementen bestaan. In deze ecozone wordt gezocht naar een combinatie van natuur en recreatieve functies, waarbij ook in de Nieuwe Stijl een robuuste, ecologische zone ontstaat waar de bewoners met veel plezier de natuur kunnen beleven.

Neem contact op met Bolthof van den Top

Heeft u vragen of interesse in dit sfeervolle nieuwbouwproject in Ede? Laat u informeren door de makelaars van Bolthof van den Top. U kunt zich ook inschrijven via de projectsite zodat u volledig op de hoogte blijft van de ontwikkelingen.