Wij zijn op 31 december en 1 januari gesloten
NVM Makelaar Ede - Bolthof van den Top
Twitter Facebook
Advieskeuze.nl SCORE 9,8

Nieuwbouwproject - Heidestad

Project in voorbereiding

WijkKazerneterrein
Vraagprijs€ 497,500 - € 850,000 v.o.n.
Kamersv.a. 4
Woonopp.160-215 m2
Perceelopp.200-500 m2
Inhoud480-700 m3

Locatie Heidestad

52 royale woningen op de grens van stad en natuur

Voor mensen die een eigenzinnige stijl hebben en weten wat ze willen. Nieuwbouwproject Heidestad bestaat uit 52 royale woningen van ca. 160 m2 t/m 215 m2 met een ambitieus duurzaamheidsconcept. Aandacht voor detail en er wordt zeker niet gekozen voor standaard woningbouwoplossingen. Grote gevelopeningen aan de tuinzijde zodat binnen en buiten in elkaar overlopen en u het hele jaar kunt genieten van uw tuin.

Waar natuur, stad en architectuur samenkomen.

Woningen met multi-functioneel gebruik

Verrassende plattegronden met leefruimtes die groot, open, licht en flexibel zijn en multi-functioneel gebruikt kunnen worden. Een woonkeuken, zitkamer, kantoor of bibliotheek, het kan allemaal! Het Braziliaanse metselwerk en  de verrassende gevelopeningen geven de woning een bijzondere uitstraling. Een nieuwe wijk met de kwaliteit van zelfbouw!

Wonen op de grens van stad en natuur

Heidestad wordt gerealiseerd in de nieuwe wijk Simon Stevin, op het voormalige kazerneterrein in Ede. Hier woont u letterlijk op de grens van stad en natuur. Binnen een paar minuten staat u op de prachtige hei of in het hartje van de bruisende stad Ede. The best of both worlds.

Neem contact met ons op

Het project is volop in voorbereiding om in verkoop te gaan. De verkoop van deze woningen start in het voorjaar van 2019. Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen meld u zich dan aan via de projectsite www.heidestad.nl of neem contact op met makelaar Bolthof van den Top.

 

Kunnen wij u helpen?