Wij zijn op 21 en 22 mei gesloten
NVM Makelaar Ede - Bolthof van den Top
Twitter Facebook
Advieskeuze.nl SCORE 9,9

Nieuwbouwproject - Heidestad

Actief in verkoop

WijkKazerneterrein
Vraagprijs€ 565.000 - € 795.000 v.o.n.
Kamersv.a. 4
Woonopp.154-214 m2
Perceelopp.198-544 m2
Inhoud592-820 m3

Locatie Heidestad

NATUUR, STAD EN ARCHITECTUUR

Voor mensen die een eigenzinnige stijl hebben en weten wat ze willen. Waar natuur, stad en architectuur samenkomen. Er komen 26 royale woningen in Heidestad met 160 tot 215 m2 woonruimte. De woningen zijn met veel aandacht voor architectuur ontworpen en hebben bijzondere gevelopeningen. Aan de tuinzijde lopen binnen en buiten in elkaar over zodat  u het hele jaar kunt genieten van uw tuin.

De plattegronden zijn verrassend met leefruimtes die groot, extra hoog, open, licht en vrij indeelbaar zijn. Een woonkeuken, zit- of speelkamer, kantoor of bibliotheek, het kan allemaal! Het Braziliaanse metselwerk en de luxe toegepaste materialen geven de woning een bijzondere uitstraling. Heidestad wordt een wijk die anders is dan anders en waar elke woning uniek is.

Heidestad komt in de nieuwe wijk Simon Stevin, op het voormalige kazerneterrein in Ede. Hier woont u letterlijk op de grens van stad en natuur. Binnen een paar minuten staat u op de prachtige hei of in het hartje van de bruisende stad Ede. The best of both worlds.

U kunt zich op uw eigen moment online inschrijven via de projectsite. 
Na start verkoop ontvangt u automatisch een unieke inschrijflink. Mocht dit nodig zijn, dan kan de makelaar u uiteraard helpen met het inschrijven. Een eventuele optie wordt pas verstrekt na  een persoonlijk gesprek met de makelaar.

 

Kunnen wij u helpen?