Wij zijn op 21 en 22 mei gesloten
NVM Makelaar Ede - Bolthof van den Top
Twitter Facebook
Advieskeuze.nl SCORE 9,9

Nieuwbouwproject De Nieuwe Stijl in Ede

Nieuwbouwwoning conform uw woonwensen

 

Kunnen wij u helpen?

Nieuwbouwproject Nieuwe Stijl vormt het meest opvallende en bijzondere onderdeel van nieuwbouwwijk Kernhem aan de noordzijde van Ede. Waarom? Omdat wij jou vanaf de opstart van het project betrekken bij de ontwikkeling en realisatie van je nieuwe huis. Bij ons realiseer je jouw woonwensen en geef je jouw nieuwe woning op de Nieuwe Stijl een unieke identiteit!

Hoe werkt het?

Bij je aanmelding als belangstellende stellen we je namelijk een aantal vragen met betrekking tot jou woonwensen en vragen we je een keuze te maken tussen een aantal sfeerbeelden. Tot aan start verkoop, die op dit moment geprognosticeerd is in de zomer van 2018, organiseren we, naar verwachting in maart / april nog een tweede bijeenkomst waar we een terugkoppeling geven op hetgeen uit de eerste bijeenkomst naar voren gekomen is en hoe dat in de verdere uitwerking van het plan is meegenomen.

Wonen in De Nieuwe Stijl in Ede

Als nieuwe eigenaar van een tussen-, hoek-, of twee-onder-een-kapwoning op de Nieuwe Stijl geniet je van de centrale ligging van Ede, het moderne wooncomfort, de duurzaamheid, de voorzieningen van de stad, de levendigheid van de wijk én de rust van de natuur in de nabije omgeving. Kortom, bij de Nieuwe Stijl combineer je het beste van verschillende werelden. Lijkt dat je wat? Schrijf je dan snel in via de projectwebsite.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of interesse in dit sfeervolle nieuwbouwproject in Ede? Neem contact op met Bolthof van den Top.

Meer over nieuwbouwproject De Nieuwe Stijl