Wij zijn op 21 en 22 mei gesloten
NVM Makelaar Ede - Bolthof van den Top
Twitter Facebook
Advieskeuze.nl SCORE 10,0

Nieuwbouw 'De Kernhemer' open voor inschrijving

Modern wonen in eigen ontwerp en stijl!

 

Kunnen wij u helpen?

Kernhem blijft groeien. Voor Van Wonen projectontwikkeling starten we dan ook met de verkoop van 28 nieuwbouwwoningen in 'De Kernhemer' in Ede. Dit is een nieuw ontwikkelingsgebied in de nieuwbouwwijk Kernhem, aan de noordkant van Ede.

Unieke kans

Woningzoekers bieden we daarmee een unieke kans, want vanaf de opstart van het project worden kopers nauw betrokken bij de ontwikkeling en realisatie van hun nieuwe woning. Dat betekent dé mogelijkheid om langgekoesterde woonwensen werkelijkheid te laten worden.

Woningen die worden gerealiseerd:

  • 6 tweekappers
  • 8 hoekwoningen (een aantal met garage)
  • 14 tussenwoningen.

Over De Kernhemer in Ede

Als onderdeel van nieuwbouwwijk Kernhem, ligt De Kernhemer straks bij tal van uitvalswegen, praktische voorzieningen en krijgt de natuur alle ruimte. Daarbij heeft het in zijn opzet een dorps karakter. Dit vertaalt zich in ruim opgezette huizen en straten met veel groen. In deze wijk staat duurzaamheid voorop, dus wordt er volledig gasloos gebouwd en zijn er tal van besparende voorzieningen getroffen zoals de gescheiden opvang van regen en afvalwater.

Schrijf u snel in

U kunt u inschrijven via de projectsite of het opvragen bij makelaarskantoor Bolthof van den Top Makelaardij 0318-628080