Wij zijn donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 26 mei gesloten
Twitter Facebook
Advieskeuze.nl SCORE 9,9

Appartemenenten te huur Marie Louise, Ede

Huurprijs vanaf € 910,- per maand

Huurprijs€ 910 maand
Soort woningAppartement
Kamers4
Woonopp.89 m2

 

Kunnen wij u helpen?

32 luxe huurappartementen in complex Marie Louise aan de Waterloweg in Ede. Hier woont u heerlijk rustig aan een groen plantsoen. En dat terwijl het centrum en het station van Ede op 5 minuten loopafstand liggen. De prachtige nieuwbouw appartementen hebben allemaal een grote buitenruimte en een privéparkeerplaats. Aantrekkelijk? Dan doen we er nog een schepje bovenop: de nieuwbouwappartementen van 89 tot 110 m² zijn voorzien van een luxe keuken en badkamer! De voordelen op een rij

  • luxe huurappartementen in Ede
  • woonoppervlaktes van 89 tot 110 m²
  • eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage
  • compleet met luxe keuken en mooi sanitair
  • alles nieuw, u bent de eerste bewoner
  • mooi uitzicht op groen of een pleintje
  • alle voorzieningen op loopafstand
  • huurprijzen van circa € 910,- tot € 1065,-

De appartementen

De huurappartementen van Marie Louise zijn verdeeld over 4 woonlagen. Er is veel te kiezen. De appartementen variëren in grootte van 89 tot 110 m². Het kleinschalige gevoel wordt benadrukt doordat het nieuwbouwappartementengebouw 2 prachtige entrees heeft. Hiervandaan bereikt u met de trap of lift uw appartement.

Wonen in hartje Ede

Wie een appartement huurt in Marie Louise Ede, woont straks heel comfortabel om de hoek van hartje Ede. Alle appartementen hebben namelijk een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage. Daarbij worden de appartementen voorzien van een luxe badkamer en moderne keuken met inbouwapparatuur. En vanaf de riante buitenruimtes geniet u van een mooi uitzicht op het pleintje of het groen.

Appartementengebouw ‘Marie Louise’ maakt onderdeel uit van een nieuwbouwontwikkeling aan de Waterloweg in Ede. De 2 gebouwen met koopappartementen staan er al. Met de realisatie van Marie Louise is de bouw voltooid en dus woont u hier vanaf dag 1 heerlijk rustig in een prachtig huurappartement.

Omgeving en voorzieningen

Niet alleen de luxe en het comfort van huren in Marie Louise is een groot pluspunt. Ook de ligging is ideaal. Heerlijk rustig aan een groen plantsoen én met het winkelhart en het station van Ede-Centrum op 5 minuten loopafstand. De huurappartementen van Marie Louise liggen aan de Waterloweg in Ede.

Ede: heerlijk wonen in het groene hart van Nederland

Huurt u zo’n mooi appartement van Marie Louise? Dan woont u straks op één van de mooiste plekjes van Nederland. Vinden wij. Het Nationale Park de Hoge Veluwe ligt in de spreekwoordelijke achtertuin. Waardoor u elke dag weer kunt genieten van een heel gevarieerd natuurlandschap. Om de hoek!

Alles in de buurt van uw huurappartement

De huurappartementen van Marie Louise Ede zijn goed bereikbaar met de auto. Liever met het openbaar vervoer? Het station Ede-Centrum vindt u op loopafstand. Ideaal, want hiervandaan neemt u de trein die u zo naar de grote steden brengt voor een familiebezoek of een middag winkelen.

Neem contact op met Bolthof van den Top

Heeft u vragen of interesse in dit sfeervolle nieuwbouwproject in Ede? Laat u informeren door de makelaars van Bolthof van den Top.