Wij zijn op 31 december en 1 januari gesloten
NVM Makelaar Ede - Bolthof van den Top
Twitter Facebook
Advieskeuze.nl SCORE 9,8

Kinderspaarweken van de Regiobank

Hoera! Kinderspaarweken

 

Kunnen wij u helpen?

De jaarlijkse Kinderspaarweken van RegioBank zijn begonnen. Kom tijdens de herfstvakantie langs bij ons op kantoor en open een nieuw spaarrekening. Uw kind ontvangt een mooi cadeau naar keuze. Ook als uw kind al een rekening heeft en geld bijstort, ontvangt hij of zij een leuk cadeautje.

Goed sparen willen we al jong belonen!

JongWijs

JongWijs is een financieel pakket voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Sparen en betalen voor uw kind zelf. Met stapsgewijs allerlei opties, zoals een betaalpas, internet bankieren en mobiel bankieren. Plus jaarlijks praktische en leuke geldtips voor u en uw kind. Gewoon via de post, op uw huisadres. Zo kan uw kind stap voor stap leren omgaan met geld.

Het kan weer: Zilvervloot Sparen

Kent u Zilvervloot Sparen nog van vroeger? Met Zilvervloot Sparen ontvangt uw kind op zijn 18e verjaardag een premie, die kan oplopen tot maximaal 10% van het totaal ingelegde bedrag dat dan nog op de rekening staat. Dit kan maximaal € 1.080 extra spaargeld opleveren, bovenop de toch al aantrekkelijke spaarrente.

Profiteer tijdens de Kinderspaarweken

Nieuwe en trouwe jonge spaarders belonen wij dus tijdens de Kinderspaarweken met een mooi cadeau. Bezoek samen met uw kind ons kantoor aan de Maanderweg in Ede en uw eigen vertrouwde adviseur geeft u graag advies op maat.