Wij zijn op 21 en 22 mei gesloten
NVM Makelaar Ede - Bolthof van den Top
Twitter Facebook
Advieskeuze.nl SCORE 9,9

Trots op uitstekende klanttevredenheidsscore van Nh1816 verzekerden in 2018!

 

Kunnen wij u helpen?

Net als voorgaande jaren scoorde Bolthof van den Top ook in 2018 weer hoog wat betreft klanttevredenheid. Met een gemiddelde van 9,6 voor schadeafhandeling en een 8,9 voor het afsluiten van nieuwe verzekeringen staan we in de top 10 van Nh1816 intermediair. Een score waarvoor we onze klanten heel erg bedanken.

Onafhankelijk tevredenheidsonderzoek 

Jaarlijks worden de aangesloten adviseurs en verzekeraars van Nh1816 verzekeringen beoordeeld wat betreft de klanttevredenheid. Ook de reacties en cijfers van onze klanten werden nauwkeurig naast elkaar gelegd. Hoe ons kantoor precies scoorde, is allemaal na te lezen op de website van Nh1816.

Uitreiking award 

Ook dit jaar werd de nominatie bekroond met een award die door Cas Verhage, directeur van NH1816, persoonlijk aan de medewerkers werd uitgereikt. Inmiddels prijkt deze naast de award van 2017. Ook dit en komend jaar streven we ernaar om deze scores voor onze nieuwe en bestaande klanten vast te houden en waar het kan naar een nog hoger niveau te brengen. 

Verzekeringsadvies op maat

Verzekeringen zijn maatwerk. Daarom staat de klant bij onze adviseurs voorop. Bolthof van den Top biedt een breed assortiment verzekeringen en kan als tussenpersoon ook veel verzekeringen in een voordelig pakket aanbieden. Wilt u verzekeringsadvies op maat? De medewerkers van Bolthof van den Top voorzien u graag van gedegen advies over verzekeringen.