Wij zijn op 21 en 22 mei gesloten
NVM Makelaar Ede - Bolthof van den Top
Twitter Facebook
Advieskeuze.nl SCORE 9,9

Hof van Kernhem - Ede

27 koopwoningen in de jongste woonwijk van Ede

WijkKernhem
Vraagprijs€ 199,500 - € 362,500 v.o.n.
Kamersv.a. 4
Woonopp.125-188 m2
Perceelopp.148-355 m2
Inhoud375-565 m3

Brochures in PDF

 

Kunnen wij u helpen?

Kernhem, de jongste woonwijk van Ede, groeit door. De komende jaren verrijzen er maar liefst 1.900 nieuwe woningen in deze bijzondere wijk, waar modern wooncomfort en herkenbare vertrouwde architectuur samenkomen. Gelegen op het kruispunt van bos, landschap en stedelijke voorzieningen. Net als het al bestaande deel van Kernhem, wordt straks ook het nieuwe deel van de wijk op een duurzame wijze gerealiseerd. In alle opzichten.

Wonen in een groen Ede

Om te beginnen krijgt het al aanwezige groen net als in het bestaande deel van Kernhem een prominente rol. Zo komen nieuwe bewoners niet in een kale nieuwbouwwijk te wonen, maar in geborgen straten en hoven met volwassen bomen en struiken. Wel de lusten, niet de lasten van een nieuwbouwwijk. Duurzaamheid krijgt binnen Kernhem ook vorm door de gerealiseerde autoluwte en door initiatieven zoals het scheiden van regen en afvalwater. In combinatie met uitstekend geïsoleerde woningen met een duurzame warmtevoorziening is het er goed wonen met lage energielasten.

Oud Hollandse stijl

Wie door de bestaande wijk Kernhem loopt, ervaart nu al de eenheid in verscheidenheid. Aan de ene kant biedt Kernhem bijzonder gevarieerd woningaanbod in verschillende prijsklassen en aan de andere kant is er een opvallende herkenbare uniforme stijl door het consequente materiaal- en kleurgebruik. Hof van Kernhem biedt een bijzondere aanvulling op het reeds bestaande aanbod, De bijzondere woningen zijn onder architectuur ontworpen met een knipoog naar de "oud Hollandse stijl".

De omgeving

De aanwezigheid van talrijke voorzieningen maakt wonen in Ede aantrekkelijk. Vanuit Kernhem bent u binnen enkele minuten in het centrum van Ede om te winkelen, sporten of recreëren. Ede kenmerkt zich vooral door een verscheidenheid aan landschappen. Door de situering op de grens van Veluwse stuwwallen vindt u er bossen, heidevelden, en zandverstuivingen. Deze gebieden worden ook wel de kroonjuwelen van Ede genoemd. In de gemeente Ede liggen natuurgebieden die nationale en zelfs internationale faam genieten: Het Nationale Park De Hoge Veluwe, Deelerwoud, Planken Wambuis en het Wekeromse Zand.

De voordelen op een rij

 • Dagelijkse voorzieningen als winkels, scholen en zelfs het centrum van Ede zijn vlakbij.
 • In Hof van Kernhem vindt u de rust van het platteland; een groene wijk met de Veluwe op fietsafstand.
 • Kernhem is een kind vriendelijke wijk, met onder andere speelvoorzieningen en een basisschool.
 • Fraaie natuurgebieden als de Ginkelse Heide en het Edese Bos vormen slechts een kleine greep uit de bijzondere omgeving.
 • De bereikbaarheid is uitstekend. Via de A30 en A12 bent u zo in steden als Utrecht, Arnhem en Amersfoort.
 • Het station in Ede-Centrum voorziet in goede mogelijkheden voor het reizen per trein.
 • De stad heeft ook verder veel te bieden: de Christelijke Hogeschool Ede, bioscoop CineMec.

Woningtypes

Het project Hof van Kernhem bestaat uit 27 koopwoningen, met de volgende woningtypes:

 • Type Goudensteijn - 4 half vrijstaande villa's.
 • Type Loevesteijn - 6 half vrijstaande herenhuizen.
 • Type Hofwijck - 5 hoek- en tussenwoningen.
 • Type Haarzuilen - 8 geschakelde herenhuizen.
 • Type Loevesteijn XL - 4 half vrijstaande herenhuizen.

Neem contact op met Bolthof van den Top

Heeft u vragen of interesse in dit sfeervolle nieuwbouwproject in Ede? Laat u informeren door de makelaars van Bolthof van den Top.