LET OP: Bekijk hier onze aangepaste openingstijden ivm de feestdagen
Twitter Facebook
Advieskeuze.nl SCORE 9,8

Hessenweg 20 Ede

Vrijstaand villa € 957.500 k.k.

Vraagprijs€ 957,500 k.k.
Soort woningGezinswoning met praktijk
Bouwjaar1996
Kamers12
Woonopp.401 m2
Perceelopp.5085 m2
Inhoud1855 m3
Open huis Open Huis

Aan de grens van Ede bij bos en heide, uitstekend gelegen onderhouden semi-bungalow met kantoor-/praktijkruimte aan huis. Deze woning/kantoor is eenvoudig aan te passen als gebruik voor mantelzorg b.v. ouders-kinderen. Hier vindt u het échte ‘buiten’ wonen met de rust die erbij hoort, een bos als achtertuin en een tuin rondom variërend van boomgaard tot siertuin. 

De woning ligt aan het begin van de Hessenweg, zodat u lopend de hei en de bossen in kunt voor een mooie wandeling. Zoekt u meer vertier dan bent u ook zo in het centrum van Ede.

Zo van de weg af krijgt u slechts een beperkte indruk van wat deze woning u te bieden heeft. Het is gebouwd in 1996 met oog voor een royale en praktische levensstijl. Er is ruimte om te wonen, te werken en te ontspannen, met of zonder gasten, er is ruimte voor allemaal.

Zodra u de woning betreedt merkt u op dat de woning uit verschillende ‘vleugels’ bestaat. Aan de voorzijde is het woongedeelte met royale, lichte living en de woonkeuken. In het midden zijn er 2 slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Aan de achterzijde is er een bijkeuken en doorloop naar de kantoorruimte met eigen entree en voorzieningen.

Door het aflopende terrein ligt het souterrain deels boven de grond. Dit maakt dat de 3 (slaap)kamers die hier gemaakt zijn over voldoende daglicht beschikken en het zo tot heerlijk lichte en prettige kamers maakt. Daarnaast zijn er nog aparte provisiekamers, een hobbykamer, twee grote bergingen en de inpandige garage.

Op de verdieping zijn er 3 grote kamers, waarvan er 2 voorzien zijn van dakramen. Verschillende doeleinden voor deze ruimten zijn denkbaar.
 

Aanvullende informatie

* Via oprijlaan naar de entree met parkeergelegenheid
   voor meerdere auto’s.
* De bloementuin beschikt over een sproeisysteem
   verdeeld in verschillende groepen.
* De woning is beveiligd door middel van een
   alarmsysteem.
* Het hele huis is voorzien van LED verlichting.
* Achter de woning is een carport, een moestuin
   met plantenkas en een kippenhok

Aanvaarding: in overleg.

 

Kunnen wij u helpen?