Wij zijn op 21 en 22 mei gesloten
NVM Makelaar Ede - Bolthof van den Top
Twitter Facebook
Advieskeuze.nl SCORE 10,0

De aankoopmakelaar nieuwbouw uit Ede

Begeleiding tijdens de aankoop van uw nieuwbouwwoning

U zoekt een nieuwbouwwoning! Begrijpelijk, zeker gezien de behoefte naar duurzaam en energiezuinig wonen. Naast dat een nieuwbouwwoning van hedendaags comfort is voorzien, heeft u de eerste jaren geen onderhoud, kunt u alles naar eigen smaak inrichten en zijn er vaak verschillende keuzes om het helemaal úw droomwoning te maken. Dat is natuurlijk een goed vooruitzicht!

Nieuwbouwmakelaar

Ons kantoor is gespecialiseerd in de begeleiding van nieuwbouwprojecten en bouwkavels in allerlei prijsklassen en nieuwbouwlocaties in Ede, Veenendaal en omgeving. 

Kennis van zaken

Het zelf aankopen van een nieuwbouwwoning is minder eenvoudig dan het lijkt. Juist omdat in de meeste gevallen er nog niets zichtbaar is en het alleen op papier bestaat, is het nuttig een eigen makelaar in de arm te nemen. U krijgt namelijk te maken met verschillende partijen zoals de verkopend makelaar, de projectontwikkelaar, de aannemer met diverse leveranciers en niet te vergeten de bank. Kiest u ons als aankopend makelaar dan begeleiden wij u vanaf de bouwtekeningen tot aan de oplevering.

De begeleiding bestaat uit:

  • Sluit de woning aan op uw wensen, of is deze sluitend te maken;
  • Hoe ziet de omgeving eruit; wij onderzoeken omliggende projecten, uitzicht en toekomstplannen in de omgeving;
  • We geven uitleg aangaande het bouwproces, betalingen, rentes, etc.
  • U krijgt advies en toelichting op de contractstukken;
  • Wij adviseren u in meerwerk opties;
  • Wij begeleiden u (vrijblijvend) in het totaal kostenplaatje en de financiering;
  • Wij controleren de notariële stukken en begeleiden u in deze afrondende fase.

Samengevat bieden wij u ondersteuning in elke fase van dit proces. Van de oriënterend gesprek met de verkoop makelaar tot aan de definitief oplevering met de aannemer.

Gecertificeerde makelaars

Gecertificeerde NVM-makelaars staan ingeschreven in het register van Vastgoedcert. De ingeschreven taxateurs en makelaars voldoen aan de kwaliteitseisen van financiers zoals banken en verzekeringsmaatschappijen. 

Bij Bolthof van den Top Makelaardij bent u er van verzekerd dat een makelaar zijn of haar vakkennis bijhoudt, de gedragsregels respecteert, de richtlijnen naleeft, aandacht heeft voor zijn klanten en open staat voor vragen en feedback.

 

Kunnen wij u helpen?